Pokemon hayranlığı sınır tanımıyor! Şimdi de uçağı yapıldı

Düzenleyen:
Pokemon hayranlığı sınır tanımıyor! Şimdi de uçağı yapıldı

DÜNYA Haberleri

Japonya'da video oyunu olarak çıkan, daha sonra çizgi roman ve animasyonu yapılan Pokemon hayranlığı sınır tanımıyor. Singapur’da Scoot hava yolu şirketi bu hayranlığa duyarsız kalmadı ve Pokemon temalı bir uçak tasarladı.

Japonya'da video oyunu olarak çıkan, daha sonra çizgi roman ve animasyonu yapılan Pokemon hayranlığı sınır tanımıyor.

Singapur’da Scoot hava yolu şirketi bu hayranlığa duyarsız kalmadı ve Pokemon temalı bir uçak tasarladı.

Uçağın dışı gibi içi de Pokemon karakterlerinin resimleriyle dolu. Yemeklerin sunulduğu tüm kap kacaklar da ünlü karakterlerin resimlerini taşıyor.

'Pikachu Jet' ismi verilen uçak, Singapur-Tokyo ve Seul arasında seferlerde kullanılacak. Tüm dünyadan hayranların ilgisini çeken uçak, ilk seferini ise 9 Eylül’de yapacak.

Rezervasyonlar başlarken hayranlar, uçağa binmek için sabırsızlanıyor. Bir sosyal medya kullanıcısı, "İlanı dün gece Changi'ye geldiğimde gördüm. Çocukluk hatıralarımı geri getirdi. Vaoovv!" ifadesini kullanırken bir başkası da "Bu gerçekten çok güzel, aniden uçağa binme isteğim geldi" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...