Plajda dehşet dolu anlar! Yolcu uçağı kafalarının üzerinden geçti

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
Plajda dehşet  dolu anlar! Yolcu uçağı kafalarının üzerinden geçti

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

Yunanistan'da plaja yakın bir havalimanına iniş yapacak olan uçak plaja yaklaştığında alçak uçuş yaptı ve plaj üzerinden geçerken turistler dehşet dolu anlar yaşadı. Plajdakiler ise alçak uçuşu uçağın pilotunun muzipliğine bağladı.

Yunanistan’ın turistik İskados adasında yolcu uçakları, hemen sahilde bulunan havalimanına plaj üzerinden geçerek iner. İskados Havalimanı’nın pisti kısa olduğu için pilotların uzun pistlere göre havalimanına daha alçaktan yaklaşmaları gerekiyor. 

 Wizz Air hava yolu şirketine ait dev yolcu uçağının pilotu ise bunu iyice abarttı ve neredeyse plajdaki turistlerin kafalarının hemen üzerinden geçerek iniş yaptı.

TURİSTLER DEHŞET DOLU ANLAR YAŞADI

Turistler, Airbus A321 tipi uçağın giderek yaklaşmasını ve üzerlerine doğru gelmesini dehşet dolu gözlerle takip etti. Uçağın motorlarının gürültüsü plajdakileri korkuturken bazılarının da uçak çarpmasın diye başlarını eğdikleri dikkat çekti. 

Plajda dehşet  dolu anlar! Yolcu uçağı kafalarının üzerinden geçti

PİLOTUN MUZİPLİĞİ

Bunun turistik adadaki en alçak inişlerden biri olduğu bildirildi. Bir turist “Neyse ki uçak kazasız bir şekilde inmeyi başardı” derken plajdakiler, uçağın aşırı derece alçaktan uçmasını, kalabalığı korkutmak isteyen pilotun muzipliğine bağladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...