Piknik tüpü trende yangına neden oldu: 9 ölü, 20 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA - India Today
- Güncelleme:
Piknik tüpü trende yangına neden oldu: 9 ölü, 20 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA - India Today

Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde istasyonda bekleyen bir trende meydana gelen yangında 9 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin ise yaralandığı aktarıldı. Yetkililer, yangının yemek yapmak için kullanılan piknik tüpünden kaynaklandığını duyurdu

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletindeki Madurai istasyonundaki bekleyen yolcu treninde meydana gelen yangında can pazarı yaşandı. Trenin bir vagonu alev topuna dönerken, bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 9 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı, 20 kişinin yaralandığı, 50'den fazla kişinin ise kurtarıldığı açıklandı.

Demiryolu şirketi, yangına bazı yolcular tarafından trene sokulan yemek yapmak amacıyla kullanılan piknik tüpünün yol açtığını belirtti. Madurai bölge yetkilisi MS Sangeetha ise "Bugün sabah 05.30 civarında bir vagonda yangın çıktı. İçinde Uttar Pradesh'ten gelen hacılar vardı. Kahve yapmak için yaktıkları tüp patladı" ifadelerini kullandı.

Yangının yoğun çabalar sonucunda 2 saatte söndürüldüğü bildirildi.

AİLELERE YARDIM

Demiryolu yetkilileri yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine 13 bin 970 ABD doları lütuf ödemesi yapılacağını duyurdu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA - India Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...