Pikniğe gitti, gözlerinden oldu

Düzenleyen:
Pikniğe gitti, gözlerinden oldu

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Connecticut Eyaleti'nde yaşayan 21 yaşındaki Emily Petrozza, geçen hafta sonu arkadaşlarıyla pikniğe gitti

Metro.co.uk'in haberine göre; piknikte hayvanlarla vakit geçiren Emily Petrozza, piknikten bir kaç gün sonra yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu anladı. Zehirli bir sarmaşığa dokunduğunu fark etmeyen Petrozza, kaşıntı ve kızarıklıklara maruz kaldı. Başta bu belirtileri dikkate almayan genç kadın Pazar gecesi gözlerinin etrafı da kızarmaya başlayınca bir sorun olduğunu anladı. Hemen fotoğrafını çekti ve çektiği fotoğrafı sosyal medyada, 'Gözünüze zehirli sarmaşık sürmeyin' notuyla paylaşınca bir anda 40 bin kişi gönderiyi paylaştı.

Pikniğe gitti, gözlerinden oldu
O ana kadar durumunu hala ciddiye almayan Emily Petrozza, sabah uyandığında gözleri şişmiş ve tamamen kapanmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Emily'nin tedavisi devam ediyor.

Uzmanlar ise bu tip olaylarla karşılaşılmaması adına doğal ortamda vakit geçirildikten sonra ellerin bitkilere ve hayvanlara değdikten sonra hemen yıkanması gerektiğini ve o halde kesinlikle yüze ve göze dokunulmaması gerektiğini vurguluyorlar.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...