PETA'nın çöplüğünde skandal görüntü

PETA'nın çöplüğünde skandal görüntü

DÜNYA Haberleri

PETA'nın çöplüğünde kedi leşleriyle dolu çok sayıda büyük çöp torbaları bulundu.

Dünyanın önde gelen hayvan hakları kuruluşlarından ve çoğu zaman çıplak kadınları kullanarak yaptığı rezil protestolarla tanınan PETA'da skandal. PETA'nın çöplüğünde kedi leşleriyle dolu çok sayıda büyük çöp torbaları bulundu.
ABD'de PETA'nın Virginia'daki genel merkezinin çöplüğündeki büyük çöp torbalarının tıka basa kedi leşleriyle dolu olduğu bildirildi. Hayvan haklarını savunan kuruluşun aslında hayvanları katlettiği suçlaması yapılıyor. Sahipsiz kedilere ev bulması beklenen PETA'nın kedileri öldürerek zahmetten kurtulduğu ifade ediliyor.
Fotoğrafları çeken nbsp;Nathan Winograd, hayvanların öldürülmelerine karşı bir dernek kurdu. PETA'ya ait bir kamyonda evcil hayvan öldürme kitinin de fotoğrafını çeken Winograd, şahsi bloğunda PETA'nın son 11 senede en az 29.426 hayvan öldürdüğünü iddia etti. Winograd, "PETA'yı "mezbahadan farksız" diye nitelendirdi.
Virginia Tarım ve Tüketici Hizmetleri Departmanı da geçen ay PETA'nın, kendisine teslim edilen kedi ve köpeklerin yüzde 90'ını katlettiğini bildirmişti.





















UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...