Pentagon'da güvenlikli bölgeye sızan tavuk yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pentagon'da güvenlikli bölgeye sızan tavuk yakalandı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) ait binanın bulunduğu bölgeye girerek gezinen bir tavuk bölgedeki güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

ABD’nin yüksek güvenlikli bölgelerinden biri olan Pentagon bölgesinde ilginç bir olay yaşandı.  Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) binasının bulunduğu bölgeye giren tavuk güvenlikleri harekete geçirdi. Tavuğun güvenlikli bölgede gezindiğini gören ekipler, bölgeye Arlington Hayvan Refahı Birliği (AWLA) görevlileri çağırarak tavuğun yakalanmasını istedi. 

‘ŞAKA YAPMIYORUZ’

Hayvanı bölgeden alan AWLA ekipleri, olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. “Bu tavuk, Pentagon’daki güvenlik bölgesinin çevresinde gezinirken (şaka yapmıyoruz) yakalandı, tavuğun alınması için yetkililerimiz çağrıldı” ifadeleri kullanılan açıklamada, tavuğa yeni bir yuva aranacağı belirtildi.

Pentagon'da güvenlikli bölgeye sızan tavuk yakalandı“Henny Penny” adı verilen tavuğun nereden geldiği ve Pentagon'a nasıl girdiği bilinmiyor.

ÜNLÜ PROGRAMDA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Bakanlığın binasının bulunduğu bölgeye giren tavuğun  fotoğrafı sosyal medyada da hızla yayıldı. “Henny Penny” adı verilen tavuk, kısa sürede ülke gündemine oturdu ve sunucu Jimmy Fallon'ın “The Tonight Show” programına damgasını vurdu. Fallon, programında tavuk hakkında şarkı söyledi.

NEREDE BULUNDUĞU AÇIKLANMIYOR

Arlington Hayvan Refahı Birliği (AWLA)  sözcüsü Chelsea Jones,  tavuğun görüldüğü yerin bilgisini paylaşmayarak şu şekilde konuştu:

 "Tam olarak nerede bulunduğunu açıklamamıza izin verilmiyor. Sadece bir güvenlik kontrol noktasında olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...