Patates kızartması yerken boğuluyordu

/ Kaynak: OZEL
Patates kızartması yerken boğuluyordu

DÜNYA Haberleri  / OZEL

Avustralya'da anne ve babasıyla birlimte gitti McDonalds'ta patatest kızartması yiyen 14 aylık bebek boğularak ölümden son anda kurtarıldı

nbsp;

Avustralya'da anne ve babasıyla bir fast food restoranında yemek yerken aniden 14 aylık bebeğin boğazına patates kızartmasından bir parça kaçtı. Boğulmaya başlayan ve nefessiz kalan çocuğun imdadına restoran personeli yetişti.
Kayıtlara geçen görüntülerde bebeğin nefessiz kalması üzerine anne ve babası panik halinde personelden yardım istiyor. Personel ve müşteriler bebeğin yardımına koşarken insanlar sırt üstü yatırdıkları çocuğun sırtına vurarak boğaza kaçan maddenin çıkmasına çalışıyor. Morarmaya başlayan bebeği ölüm kalım mücadelesi verirken annenin de bu arada ağladığı görülüyor. nbsp;

#

#

Nihayet boğazındaki madde çıkarılan ve nefes almaya başlayan bebeğin hastaneye kaldırıldığı, geceyi hastanede geçiren bebeğin ertesi gün tavburcu olduğu kaydedildi.
Bebeğin hayatını kurtaran restoran personeli ödüllendirildi.


DÜNYA
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...