Pakistan'da 19 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Pakistan'da 19 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Kuzey Veziristan'da çıkan çatışmada 19 militan öldürüldü, bir militanın üzerindeki bombayı patlatması sonucu 7 asker hayatını kaybetti

Pakistan'ın Afganistan sınırında askerle Taliban militanları arasında çıkan çatışmada 19 militan öldürüldü. Ordu Sözcülüğünden yapılan açıklamada, ülkenin kuzeybatısındaki Kuzey Veziristan bölgesinin Afganistan sınırında militanlarla askerler arasında çıkan çatışmada 19 Taliban militanının öldürüldüğü, bir militanın üzerindeki bombayı patlatması sonucu 7 askerin yaşamını yitirdiği belirtildi. Pakistan ordusu yaklaşık bir yıldır Taliban'a karşı Kuzey Veziristan bölgesinde "Zarb-e Azb" adıyla geniş çaplı kara ve hava operasyonları düzenliyor. Operasyonlarda şimdiye kadar 2600 kadar militanın öldürüldüğü, 100'den fazla askerin hayatını kaybettiği ifade edildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...