Otobüs şoförü, 50 kişiyi ölümden kurtardı

- Güncelleme:
Otobüs şoförü, 50 kişiyi ölümden kurtardı

Dünya Haberleri

İngiltere'de çift katlı otobüs bir anda alevler içinde kalırken, şoförün kıvılcımı fark edip otobüstekileri hemen dışarı çıkarması faciayı önledi.

Güney Londra bölgesinde otobüs, patlama sonucu alevler içinde kalırken yangın çevredeki 2 arabaya da sıçradı. Pepys yolu üzerinde yanan otobüsün yolcuları, şoförün uyanıklığı sayesinde kurtulduklarını ifade etti. nbsp;İtfaiye görevlileri yangını kontrol altına almakta zorluk çekti. 3 arabanın yandığı olayda şans eseri yaralanan olmadı. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Görgü şahitleri, otobüsün bir anda alevler içinde kaldığını ve bomba patlar gibi ses duyulduğunu söyledi. nbsp;Yangının elektrik arızasından çıktığı sanılıyor. Yangının gerçek çıkış sebebinin öğrenilmesi için olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 30'la 50 kişi arasında yolcu bulunan otobüste yangının çok daha vahim sonuçlar doğurabileceği ifade edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...