Oscar'lı Neeson, Müslüman oluyor

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Oscar'lı Neeson, Müslüman oluyor

Dünya Haberleri  / OZEL

The Sun gazetesinde yer alan bir haberde, "Schindler'in Listesi"ndeki rolüyle Oscar kazanan ünlü oyuncu Liam Neeson'ın Müslüman olacağını yazdı. İstanbul ziyaretinde ezandan çok etkilendiğini itiraf eden sanatçı, "Ezan sesi ilk hafta beni deli ediyordu ancak daha sonra kendimi bulmamı sağladı, bu en güzel şey" dedi.

The Sun Gazetesi, 'Taken 2' filminin çekimleri için İstanbul'a geldiği sırada Liam Neeson'ın dinlediği ezandan çok etkilendiğini belirtti. 59 yaşındaki oyuncu ile kısa bir söyleşiye de yer veren gazete, özellikle ezan sesinin ünlü oyuncuyu etkilediğini ifade etti. Gazeteye demeç veren Neeson da, ezandan çok etkilendiğini itiraf ederek, "Ezan sesi ilk hafta beni deli ediyordu ancak daha sonra kendimi bulmamı sağladı, bu en güzel şey" dedi. İstanbul'da tarihî ve kutsal birçok mekanı gezme fırsatı bulduğunu da sözlerine ekleyen Neeson, "Bazı camiler muhteşemdi. Sultanahmet özellikle... Şaşkına döndüm. Etkilenmemek mümkün değildi. Camileri dolaşırken bu muhteşemlik bana 'Müslüman olmamı gerektiriyor' diye düşündüm" dedi. Özellikle 'Schindler'in Listesi'nde sergilediği oyunla Oscar ödülü almaya hak kazanan oyuncu, Star Wars serisindeki ünlü 'Jedi' karakterindeki rolü ile de tanınıyor.

Dünya
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...