Oscar sunucusu Twitter rekoru kırdı

Oscar sunucusu Twitter rekoru kırdı

DÜNYA Haberleri

Bu yılki Oscar törenini sunan ünlü komedyen Ellen DeGeneres'ın çektiği resim Twitter'da 2 saatte 2 milyon twitle yeni bir milat oluşturdu

Pazar akşamı Los Angeles'ta nbsp; yapılan Oscar ödül törenini sunan ünlü komedyen Ellen DeGeneres'ın etrafında toplanan bir grup tanınmış Hollywood yıldızının resmini komedyen Bradley Cooper çekti. DeGeneres'ın resmi Tweeter'a koymasının üstünden 2 saat geçtiğinde fotoğraf 2,1 milyon kez tekrar tweetlenmişti.
nbsp;
Daha önceki rekor Başkan Barack Obama'nın 2012'de tekrar seçilmesinden sonra Twitter'a koyduğu fotoğrafa aitti. Obama'nın nbsp; resmi nbsp; 780 bin kez paylaşılmıştı.
nbsp;
Cooper ve DeGeneres'ın içinde bulunduğu fotoğrafta ayrıca Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lupita Nyong'o, Julia Roberts ve Kevin Spacey bulunuyor. Gruptaki oyuncular toplam nbsp; 11 Oscar ödülü aldı.
nbsp;
Fotoğraf o kadar çok sayıda kullanıcının Twitter'ı aynı anda kullanmasına neden oldu ki site talebi karşılamakta zorlandı ve yarım saat boyunca zaman zaman kesintiye uğradı.

VOA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...