Önce bağış kutusunda, şimdi dükkan vitrininde ortaya çıktı! Kafatası gerçeği şaşkına çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Independent Türkçe
- Güncelleme:
Önce bağış kutusunda, şimdi dükkan vitrininde ortaya çıktı! Kafatası gerçeği şaşkına çevirdi

DÜNYA Haberleri  / Independent Türkçe

Cadılar Bayramı süsü olarak ikinci el dükkanında sergilenen kafatasını fark eden antropolog, herkesi şaşkına çeviren gerçeği ortaya çıkardı.

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan ikinci el dükkanı, ilginç bir olaya sahne oldu. North Fort Myers bölgesindeki dükkanda alışveriş yapan bir antropolog, Cadılar Bayramı süslerinin bulunduğu alanda sergilenen insan kaftasını fark etti.

İNSANA AİT OLDUĞU TEYİT EDİLDİ

Antropolog, bunun gerçek bir parça olduğunu fark ederek yetkililere haber verdi. Bölgeye intikal eden Lee County Şerif Bürosu, kafatasını alan dedektiflerin bu parçanın insan kafatası olduğunu teyit ettiğini açıkladı. Dükkan sahibi polise, kafatasını yıllar önce satın aldıkları bir depoda bulduğunu söyledi.

Polis, olayın şüpheli durduğunu düşünmese de kafatası üzerinde daha fazla test yapmak üzere yerel adli tıp kurumuyla birlikte çalışacağını belirtti.

EYLÜL AYINDA 'BAĞIŞ KUTUSUNDA' BULUNMUŞTU

Arizona'daki bir dükkanın çalışanları eylül ayında, yardım kuruluşu Goodwill'e ait bir bağış kutusunda başka bir insan kafatası bulmuştu. Sol gözyuvasında takma bir göz yer alan bu kafatasına el koyan polis, herhangi bir suçla ilişkili olmadığı sonucuna varmıştı. (Fotoğraflar: Lee County Şerif Bürosu)

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Independent Türkçe
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...