Ölümden kurtarmak için Avustralyalı TV efsanesinin bacağı kesildi

Düzenleyen: / Kaynak: Dış Haberler
Ölümden kurtarmak için Avustralyalı TV efsanesinin bacağı kesildi

DÜNYA Haberleri  / Dış Haberler

Ayak parmağında çıkan enfeksiyondan dolayı altı hafta hastanede yatan Avustralya’lı TV efsanesi Bert Newton'un bir bacağı kesildi.

Avustralya’da 82 yaşındaki TV efsanesi Bert Newton, yıl başında ayak parmağında çıkan enfeksiyondan dolayı altı hafta hastanede yattı. Hastanedeki cerrahlar, enfeksiyonun büyümesi ve yayılmasından dolayı hastanın bacağının kesilmesinden başka çare olmadığını, aksi halde birkaç ay içinde ölmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade ettiler. Bunun üzerine Newton’un Melbourne’deki hastanede bir bacağı kesildi. Olayı bildiren magazin muhabiri Peter Ford, Bert Newton ve 47 yaşındaki karısı Patti Newton’un yakında hastaneden taburcu olacaklarını söyledi. Newtonların sözcüsü de bacağın kesilmesini doğruladı.  Şovmen, radyo ve televizyon sunucusu Newton, aldığı sayısız ödülün yanı sıra Logie Ödülleri törenine de 17 kere ev sahipliği yaptı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...