Ölüm döşeğinde evlilik

Ölüm döşeğinde evlilik

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 6 aydır kanserle mücadele eden ve son zamanlarında hayatından ümit kesilen William Kent (24) isimli şahıs, ölmeden önce çocukluk aşkı Emma (25) ile evlendi.

3 sene önce evlilik teklif ettiği nişanlısı Emma ile hastane döşeğinde dünya evine giren William, evlilikten 11 gün sonra öldü.
Hastalığının sinirlerini tahrip etmesiyle konuşma kabiliyetini de kaybeden William, nikah sırasında etmesi gereken bağlılık yeminini Emma'nın elini sıkı sıkıya tutarak ifade etti. Nottingham City Hospital'daki törene çiftin akraba ve arkadaşlarıyla hastane personeli de katıldı. William, evlenmesinden 11 gün sonra, 3 Ekim'de lenf kanserinden öldü.
Evlendikten kısa bir süre sonra kocasını kaybeden Emma, "Elimi o kadar sıkı tuttu ki evlenmeyi çok istediğini anladım" diye konuştu.
Normalde 2014 senesinde yapılması kararlaştırılan evliliği William'ın nisan ayında lenf kanserine yakalanması ve giderek durumunun kötüleşmesi üzerine erkene alıklarını belirten Emma, kocasının son dileğini yerine getirmekten mutlu olduğunu söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...