Olimpiyatlarda pozitif vaka sayısı artıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Olimpiyatlarda pozitif vaka sayısı artıyor

DÜNYA Haberleri  / İHA

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 3'ü yabancı sporcular arasından olmak üzere 16 yeni koronavirüs vakasının tespit edilmesiyle vaka sayısı 148'e yükseldi.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıla ertelenen ve 1 yıllık gecikmenin ardından geçtiğimiz cuma günü açılışı yapılan Tokyo Olimpiyatları ile ilişkili Covid-19 vakalarının sayısı artıyor.

Organizasyon Komitesi'nden bugün yapılan açıklamada, 3'ü yabancı sporcular arasından olmak üzere 16 yeni pozitif vakanın doğrulandığı bildirildi. Yeni vakalardan 10'unu yurt dışından gelen katılımcıların oluşturduğu ifade edilirken, son gelişme ile birlikte olimpiyat organizatörleri tarafından 1 Temmuz'dan bu yana açıklanan oyunlarla ilişkili koronavirüs vakalarının toplam sayısı 148'e yükseldi.

TOPLAM VAKA SAYISI 900 BİNE YAKLAŞTI

Japonya'da Covid-19 vakalarının toplam sayısı dün itibariyle 871 bin 449'e ulaşmış, ölü sayısı da 15 bin 141'e yükselmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...