Obama, Suriye için ulusal güvenlik ekibini topladı

/ Kaynak: CHA
Obama, Suriye için ulusal güvenlik ekibini topladı

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'de kimyasal silahla saldırı düzenlendiği yönündeki haberleri değerlendirmek üzere ulusal güvenlik ekibini topladı.

ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'de kimyasal silahla saldırı düzenlendiği yönündeki haberleri değerlendirmek üzere ulusal güvenlik ekibini topladı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, istihbarat birimlerinin konuyla ilgili bilgi ve belge topladığı belirtilerek, Suriye'ye karşı çok sayıda seçeneğin masada olduğu belirtildi. ABD Başkanı Barack Obama, daha önce Suriye'de kimyasal silah kullanılmasının kırmızı çizgileri olduğunu iddia etmişti. Obama, bununla birlikte çizginin aşılması halinde ne yapacaklarını net bir şekilde ortaya koymamıştı. Bundan önceki kimyasal silah saldırılarıyla ilgili iddiaların ise kanıtlanmadığı gerekçesiyle Washington yönetimi harekete geçmemişti.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...