O tweet ülkeyi birbirine kattı!

O tweet ülkeyi birbirine kattı!

DÜNYA Haberleri

Twitter'da Sarah isimli 14 yaşındaki bir kız çocuğu hava yolları şirketini önce tehdit etti, sonra çark etti.

Twitter'da @QueenDemetriax_ ismiyle binlerce takipçisi bulunan ve hesabın 14 yaşındaki Sarah isimli bir kız çocuğuna ait olduğu sanılan hesaptan önceki gün Amerikan hava yolu şirketi American Air'e açık bir tehdit geldi. 'Adım İbrahim ve Afganistanlıyım. El-Kaide'nin bir parçasıyım ve 1 Haziran'da çok büyük bir şey yapacağım' tweet'ini atan hesap kısa sürede gündemin üst sıralarında kendine yer bulmayı başardı. American Air'den ise söz konusu hesaba verilen yanıt gecikmedi ve şu sözler kaydedildi: "Sarah, bu tehditleri çok ciddiye alıyoruz, dolayısıyla IP adresin ve detaylı bilgilerini FBI ile paylaşacağız."


BEN YAPMADIM, ARKADAŞIM YAPTI
American Air'in restine karşılık çark etmeyi tercih eden Sarah ise ilk tweet'ini silmemekle birlikte şunları yazdı: "Şaka yapıyordum. Gerçekten üzgünüm, şu an çok korktum. Ben sadece şaka yapıyordum, hem bunu yapan ben değil arkadaşımdı, onun IP adresini alın. Sadece şaka yapıyordum, lütfen bir şey yapmayın, ben sadece sıradan bir kızım. Ayrıca Afganistanlı da değilim." American Air, Sarah'a yazdığı ilk tweet'ten öte herhangi bir açıklama yapmazken, iki taraf arasındaki konuşmalar kullanıcılardan da ilgi gördü ve pek çok kullanıcı bu tweet'leri retweet etti. Sarah son olarak, "Bundan asla aileme bahsetmeyeceğim. Her şeyimi kapatmamı isterler" tweet'ini attı. nbsp;
VATAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...