O hemşirenin köpeği itlaf edildi!

O hemşirenin köpeği itlaf edildi!

DÜNYA Haberleri

İspanya'da Ebola virüsü bulaşan hemşirenin köpeği itlaf edildi. İspanyollar duruma isyan etti.

Sierra Leone'den Madrid'deki Carlos III hastanesine 22 Eylül'de getirilen ve kısa bir süre sonra hayatını kaybeden İspanyol misyoner Manuel Garcia Viejo'dan Ebola virüsü kaptığı bildirilen kadın hemşire Teresa Romero Ramos'un köpeği İspanyol yetkililerce itlaf edildi.


Olayın duyulması üzerine hayvan severler hemşirenin evi önünde toplandı. Polis müdahale etti. Uygulamayı protesto eden hayvanseverler internette kampanya başlattılar.


Yanı sıra hemşireyle temasta bulunduğu bildirilen 3 kişi daha gözetim altına alındı. HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN


Sierra Leone'den getirilen misyoner Manuel Garcia Viejo'ya bakan hemşirelerden birinde Ebola virüsüne rastlanmıştı. Ülkede korkuya neden olan virüsün yayılmasını engellemek için yetkililer önlem almaya devam ediyor.


O hemşirenin köpeği itlaf edildi!
O hemşirenin köpeği itlaf edildi!O hemşirenin köpeği itlaf edildi!O hemşirenin köpeği itlaf edildi!O hemşirenin köpeği itlaf edildi!O hemşirenin köpeği itlaf edildi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...