Facia gibi olay! Nijerya'da yolcu teknesi alabora oldu: Ölü ve kayıplar var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Facia gibi olay! Nijerya'da yolcu teknesi alabora oldu: Ölü ve kayıplar var

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Nijerya'da yolcu taşıyan tekne taşıdığı aşırı yük nedeniyle alabora oldu. İçinde kaç kişinin olduğu bilinmeyen teknede 6 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yolcunun da kayıp olduğu düşünülüyor.

Nijerya'da alabora olan teknenin içinde bulunan yolculardan 6'sı hayatını kaybetti. Teknede kaç kişinin olduğu henüz belirlenemezken çok sayıda yolcunun kayıp olduğu düşünülüyor.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Nijerya'nın Niger eyaletinde, yolcu taşıyan teknenin alabora olması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi. Ulusal basındaki haberlere göre, Niger'in Zamare köyündeki nehirde yolcu taşıyan bir tekne aşırı yük nedeniyle battı.

Olayda ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayboldu. Teknede kaç kişinin bulunduğunu henüz bilinmezken, yetkililer, diğer yolcuları bulmak için arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Nijerya'da yağış sezonunda nehirlerde tekne faciaları yaşanıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...