Netanyahu'nun oğlundan skandal paylaşım! PKK'nın sözcülüğüne soyundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Netanyahu'nun oğlundan skandal paylaşım! PKK'nın sözcülüğüne soyundu

Dünya Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail'in topyekün abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepki göstermesi işgalcileri rahatsız etti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'dan skandal bir paylaşım geldi. PKK'nın sözcülüğüne soyunan Netanyahu, İnstagram hesebında örgütün paçavrasını paylaşıp 'özgürlük' yazdı.

Hamas'ın operasyonlarını bahane eden İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne saldırılar düzenliyor. Sivil ayrımı yapmayan işgal güçleri cami, mülteci kampı, kilise, okul, hastane demeden yer yeri bombalıyor. Topyekün abluka altındaki Gazze'de çatışmaların başından bu yana çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 17 bin 997 kişi canından oldu. Başta batılı ülkeler olmak üzere dünya İsrail'in her geçen gün bir yenisini eklediği katliamlarını görmezden geliyor. 

ERDOĞAN'IN AYARI NETANYAHU'NUN OĞLUNU RAHATSIZ ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde icra edilen Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, Gazze'de yaşanan katliama değinmişti. Konuşmasında İsrail Başbakanı Netanyahu'yu hedef alan Erdoğan, "İsrail, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana Filistin coğrafyasında uyguladığı her zulmün hesabını verecektir. Bundan kaçış yok, Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

"İSRAİL GERÇEK BİR ORDU İLE KARŞI KARŞIYA GELSE PARAMPARÇA OLUR"

İşgal güçlerini uyaran Erdoğan, "İsrail gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacaktır. İsrail yönetimini böyle bir acı akıbetle karşı karşıya gelmeden aklını başına toplaması için uyarıyorum." diye konuşmuştu.

NETANYAHU'NUN OĞLU PKK SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU

Erdoğan'ın bu ifadeleri İsrail'i oldukça rahatsız etti. Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Instagram hesabından terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne soyunup, örgütün paçavrasını "Free Kurdistan" diyerek paylaştı.

Netanyahu'nun oğlundan skandal paylaşım! PKK'nın sözcülüğüne soyundu

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat Kara 12 Aralık 2023 11:43

yakında hepsi özgür (free) leşecek; itrâil, usa, uk, france, germany, holland, italy, pkk, daeş, alayı özgür olacaklar !

Kaotik denge11 Aralık 2023 09:50

İlk kez yapmıyor, yapmaya da devam edecek. Her an takipte teyakkuzda, ve hazır olmak için elimizden geleni uyapmamız gerek ülke olarak.

Sonraki Haber Yükleniyor...