Netanyahu, Biden ile görüştü, 'devam edeceğiz' dedi

Netanyahu, Biden ile görüştü, 'devam edeceğiz' dedi

DÜNYA Haberleri

Günlerdir abluka altındaki Gazze'ye saldırılarını sürdüren İsrail, bu gece yarısından sonrada şehri vurmaya devam etti. Başbakan Netanyahu, ABD Başkanı Biden ile yaptığı telefon görüşmesinde "askeri operasyonun" devam etmesi konusunda kararlı olduğunu vurguladı.

Netanyahu'nun Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Netanyahu "kendini savunma hakkını" tanıdığı için Biden'a teşekkür ederek,"İsrail vatandaşlarının güvenliğini yeniden sağlamak için operasyonun hedefine ulaşması konusunda kararlı olduğunu" aktardı.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA
Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Biden'ın, Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bölgede bir ateşkesin sağlanmasını desteklediğini ifade ettiği belirtilmişti. Biden ile Netanyahu, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılardan bu yana üç telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...