"Nazi Gelini"nden küstah şov!

"Nazi Gelini"nden küstah şov!

DÜNYA Haberleri

8'i Türk, 10 kişinin katil zanlısı, davanın baş sanığı kadın ilk duruşmada sakız çiğnedi!

Almanya'da uzun süredir beklenen Neo-Nazi davası, Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde başladı. Sanıklar Beate Zschape, Andre Eminger, Holger Gerlach, Ralf Wohlleben ve Carsten Schultz, polis eşliğinde zırhlı araçla duruşmaya getirildi. nbsp;Siyah takım elbiseyle şov yaparak mahkeme salonuna giren Zschaepe, görüntü verdikten sonra basına ve salonda bulunanlara sırtını dönerek, 45 dakika avukatlarıyla konuştu.

##tgvideo##


Avukatlarından biri Zschaepe'ye ciklet verdi. "Nazi gelini" Zschaepe hiçbir şey olmamış gibi duruşma salonunda sakız çiğnedi. 8'i Türk 10 kişinin öldürüldüğü davanın başlamasından kısa bir süre sonra, baş sanık Zschaepe'nin avukatları hakim Mangfred Götzl'ın tarafsız olmadığını ileri sürerek değiştirilmesini talep etti. Mahkeme başkanı Götzl, duruşmaya kısa bir süre ara verdi. Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütünün hayatta kalan tek üyesi Beate Zscahepe'nin avukatlarının isteği reddedildikten sonra duruşma yeniden başladı. nbsp;Bu arada, ırkçı tavırlarını mahkeme salonunda da sürdüren sanık Beate Zschepe'nin avukatlarının soyadları da ilgi çekti. Avukatların da ırkçı kesimden olduğu ileri sürülürken 3 avukatın soyadlarının Stahl (Çelik), Sturm (Fırtına) ve Heer (Ordu) olduğu görüldü. Duruşma 14 Mayıs tarihine ertelendi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...