NATO'dan Türk savaş uçaklarının fotoğrafıyla dikkat çeken mesaj!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
NATO'dan Türk savaş uçaklarının fotoğrafıyla dikkat çeken mesaj!

DÜNYA Haberleri

Son dönemde İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği için gözler Türkiye'ye çevrilirken, NATO'nun en önemli müttefiklerinden biri olan Türkiye İsveç'e resti çekmiş, provakasyonlara ve teröre verilen desteğin son bulmasını istemişti. Türkiye kararlı duruşunu sürdürüken bugün NATO Hava Kuvvetleri sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 savaş uçaklarına yer verilen paylaşımda, "Mutlu cumalar! Harika bir hafta sonu geçirin" mesajı paylaşıldı.

Orta Doğu'daki tecrübeleri ve terörle mücadeledeki kararlılığıyla NATO'nun en önemli müttefiklerinden biri olan Türkiye, son dönemdeki adımları ile NATO üyesi olmak isteyen iki ülkenin kaderini belirleyecek. İsveç'te yaşanan çirkimn provakasyonların ardından, resti çeken Türkiye, Finlandiya'ya ise yeşil ışık yakmıştı.

Hem İsveç ve Finlandiya hem de NATO üyesi ülkeler kritik karar için gözlerini Türkiye'ye çevirirken, NATO Hava Kuvvetleri'nden dikkat çeken bir mesaj geldi.

HAYIRLI CUMALAR MESAJI

NATO Hava Kuvvetleri'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 savaş uçaklarına yer verildi. NATO'dan yapılan paylaşımda, "Mutlu cumalar! Harika bir hafta sonu geçirin" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/NATO_AIRCOM/status/1621507193915801600            

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...