Moskova'da tarihi 'trafik' günü

Moskova'da tarihi 'trafik' günü

DÜNYA Haberleri

Perşembe günü Moskova'da yaşanan trafik tıkanıklığı, trafikte izleme uygulamasına geçilmesinden bu yana tarihin en ciddi tıkanması olarak kaydedildi.

Haberi Andeks Probki (Yandeks Trafikte tıkanma) servisi duyurdu. İlk defa "10 puanlık" trafik tıkanıklıkları bu kadar erken başladı ve bu kadar uzun sürdü. Facebook sayfasında durumla ilgili paylaşım yapan Yandeks'in basın ve yayın sorumlusu Elena Staviskaya, "On puanlık tıkanmalar ilk defa bu kadar erken başladı ve bu kadar uzun sürdü" ifadesini kaydetti. Başkent sokaklarındaki trafikle ilgili değerlendirme yapan "Yandeks. Trafikte tıkanma" servisi ise "Yaya olarak daha hızlı gidilir" diye yazı.
Trafikteki ciddi tıkanmalara, bu yıl bolca düşen kar (kar kalınlığı yaklaşık 20 cm) neden oldu. Trafikte ciddi sorun oluşturan kar yağışı Moskova'nın havaalanlarında da uçuşları etkiledi. Vnukovo Şeremetyevo ve Domodedovo havaalanlarında 21 uçak kalkış yapamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...