Mısır'da taraftar grubuyla polis çatıştı

/ Kaynak: AA
Mısır'da taraftar grubuyla polis çatıştı

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da, El-Ehli Kulübü taraftar grubu ile emniyet güçleri arasında çıkan olaylarda 11 polis ve 2 havaalanı görevlisi yaralandı.

Mısır'da, Kahire Uluslararası Havaalanı'nda El-Ehli Kulübü taraftar grubu "Ultras" ile emniyet güçleri arasında çıkan olaylarda 11 polis ve 2 havaalanı görevlisi yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı. AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Mısır'da 30 yıllık Hüsnü Mübarek rejiminin devrilmesinde, meydanları coşturarak büyük rol oynayan ve ülkenin en fazla şampiyonluğa sahip Ehli Kulübü'nün taraftar grubu "Ultras" üyesi 600'e yakın kişi, Fas'tan dönen Ehli voleybol takımını karşılamak için meşaleler yakarak Kahire Uluslararası Havaalanı'nın yolcu salonuna girmek istedi. İçeri girmelerine engel olan emniyet güçlerine taraftarların açtığı ateş sonucu 11'i polis, 2'si havaalanı görevlisi 13 kişi yaralandı. Olaylarda 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan, yolcu salonunda hasarın meydana geldiği olaylarda, Ehli taraftarları, çok sayıda kişinin gözaltına alındığını, "Ultras" üyelerinden birçoğunun yaralı olduğunu öne sürdü.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...