Mısır'da sular durulmuyor! Halktan Sisi'ye karşı 'Tahrir Meydanı' çağrısına 1 milyon destek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mısır'da sular durulmuyor! Halktan Sisi'ye karşı 'Tahrir Meydanı' çağrısına 1 milyon destek

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da dün geceki eylemler esnasında Twitter'da yapılan paylaşımlarda “Tahrir Meydanı” etiketinin kullanımı çok hızlı artarak 1 milyonu aştı. Ülkede hayatın rutin akışına zarar vermemek için cuma günleri eylem yapmayı hedeflediklerini duyuran eylemciler, sosyal medya paylaşımlarında önümüzdeki cuma da sokaklara çıkma çağrısı yaptı.

Mısır’da dün gece başkent Kahire, İskenderiye, Dumyat ve Suveyş gibi kentlerde yapılan eylemler esnasında Twitter'da yapılan paylaşımlarda “Tahrir Meydanı” etiketinin kullanımı çok hızlı yayıldı.

"Tahrir Meydanı" etiketinin Mısır sokaklarında karşılık bulduğu ve paylaşımlarda etiketin kullanımının kısa sürede 1 milyonu aştığı gözlendi.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi yanlıları karşı atağa geçerek, “Sisi seninleyiz” etiketini oluşturdu. Sisi’ye destek etiketiyle yapılan paylaşımların 6 bin 873’te kaldığı görüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...