Mısır'da göstericilere müdahale, 15 yaralı var

/ Kaynak: AA
Mısır'da göstericilere müdahale, 15 yaralı var

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da güvenlik güçlerinin Kahire Üniversitesi'ndeki darbe karşıtı gösteriye müdahalesi sonucu 15 öğrencinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirine konuşan bir ilk yardım görevlisi, güvenlik güçlerinin Kahire Üniversitesi'ndeki gösteriye müdahalesi sonucu 15 öğrencinin yaralandığını belirtti.Darbe Karşıtı Öğrenciler Hareketi de 3 öğrencinin gerçek mermiyle yaralandığını ileri sürdü.İçişleri Bakanlığından henüz olaya ilişkin açıklama yapılmadı. Öte yandan Asyut, İskenderiye ve Minya üniversitelerinde de darbe karşıtı gösteriler düzenlendi. Öğrenciler, cumhurbaşkanlığı seçimini boykot çağrısı yaparak, tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılmasını istedi. Protestocu öğrenciler, darbe yönetimi ile asker ve polis aleyhine sloganlar attı.Güvenlik güçleri, Asyut ve İskenderiye üniversitelerinde öğrencilere, göz yaşartıcı gazla müdahale etti.Kahire'nin Medinetü'n-Nasr bölgesindeki Ezher Üniveristesi'nde ise güvenlik güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...