Mısır'da Emniyet Müdürlüğü alevlere teslim oldu! Bina yıkıldı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Mısır'da Emniyet Müdürlüğü alevlere teslim oldu! Bina yıkıldı, çok sayıda yaralı var

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Mısır'ın İsmailiye şehrinin Emniyet Müdürlüğü binasında büyük bir yangın meydana geldi. Yangın sonucunda müdürlük binasının bazı kısımları yerle bir olurken, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

Mısır'ın kuzeydoğusunda yer alan İsmailiye şehrindeki Emniyet Müdürlüğü yangın nedeniyle kül oldu. Sabah saatlerinde meydana gelen yangında 38 kişinin yaralandığı bildirilirken, gözaltında tutulan 100'den fazla şüphelinin hayatını kaybetmiş olmasından endişe duyuluyor.  

Mısır resmi ajansı MENA'nın haberine göre İsmailiye kenti Emniyet Müdürlüğünde sabah saatlerinde büyük çaplı yangın çıktı. Yangını söndürmek için bölgeye intikal eden sivil savunma ekipleri alevleri kontrol altına alırken emniyet müdürlüğünün bazı kısımlarının çöktüğü kaydedildi.

Mısır Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Hüsam Abdulgaffar, Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 50 ambulansın olay yerine sevk edildiğini kaydetti.

Mısır'da Emniyet Müdürlüğü alevlere teslim oldu! Bina yıkıldı, çok sayıda yaralı var

Abdulgaffar, sağlık ekiplerinin 12 yaralıya olay yerinde müdahale ettiğini, 24'ü dumandan etkilenen 26 kişinin sağlık kuruluşlarına nakledildiğini aktardı. Sağlık Bakanlığı Sözcüsü bu kişilerden 7'sinin ise tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildiğini belirtti.

Mısır medyasında yer alan haberlerde ise İsmailiye Emniyet Müdürlüğünde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangının binanın tamamını kapladığı ve bazı kısımlarının yıkıldığı aktarıldı.

BİNADA 100'DEN FAZLA ŞÜPHELİ TUTULUYORDU

Yangının meydana geldiği Emniyet Müdürlüğü'nde şu ana kadar 100'den fazla gözaltında tutulan kişinin bulunduğu belirtildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, çok sayıda can kaybı olmasından korkuluyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...