Mısır'da darbe karşıtı futbolcuya yurt dışı engeli

/ Kaynak: AA
Mısır'da darbe karşıtı futbolcuya yurt dışı engeli

DÜNYA Haberleri  / AA

Kahire Uluslararası Havalimanı yetkilileri, darbe karşıtı gösterilere katılan bir futbolcunun ülke dışına çıkmasına izin vermedi.

Kahire Uluslararası Havalimanı'ndaki güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mısır 1. Ligi'ndeki ENNPI klübü oyuncusu Samir Sabri'nin, güvenlik kurumlarından gelen talimat çevresinde yurt dışına çıkmasına izin verilmedi. Türkiye'ye seyahat etmeyi planlayan Sabri'nin, hangi yasal gerekçeyle ülkeden ayrılmasına izin verilmediği veya hakkında yasal bir suçlama olup olmadığı belirtilmedi. Sabri'nin gözaltına alınmadığını ve evine dönmesine izin verildiği öğrenildi. Mısır'da darbe karşıtı gösterilere verdiği destekle bilinen Samir Sabri, gösterilerin odağındaki Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda düzenlenen "Meşruiyet Kupası" isimli futbol turnuvasında da organizatör olarak yer almıştı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...