Mısır'da ayaklanma çağrısı

Mısır'da ayaklanma çağrısı

DÜNYA Haberleri

Mısır'da Müslüman Kardeşler, bugün Kahire'deki Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde Mursi destekçilerine düzenlenen saldırı üzerine ayaklanma çağrısı yaptı.

Mısır'da Müslüman Kardeşler, bugün Kahire'deki Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde Mursi destekçilerine düzenlenen saldırı üzerine ayaklanma çağrısı yaptı ve Mısır'ın yeni bir Suriye olmaması için uluslar arası müdahale gerekebileceğini belirtti. nbsp;Müslüman Kardeşlerin politik kanadı Özgürlük ve Adalet partisi yaptığı açıklamada, "Büyük Mısır halkından devrimini tanklarla çalmaya çalışanlara karşı ayaklanma" yapmaları şeklinde çağrıda bulundu. nbsp;Özgürlük ve Adalet partisi ayrıca "Tüm dünyaya da, uluslar arası kamuoyunun ve tüm dünyadaki özgür insanların Mısır'ın yeni bir Suriye olmaması için bu katliamlara müdahale etmesi gerektiği" çağrısında bulunuldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...