Mısır'da askeri birliğe silahlı saldırı, 2 ölü

/ Kaynak: AA
Mısır'da askeri birliğe silahlı saldırı, 2 ölü
DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'ın kuzeydoğusundaki el-İsmailiye'de bir askeri birliğe düzenlenen silahlı saldırıda 2 asker hayatını kaybetti, 4 asker yaralandı.

AA muhabirinin bir askeri kaynaktan aldığı bilgiye göre, silahlı bir grup İsmailiye-Kahire karayolundaki 57'nci havacı taburuna saldırı düzenledi. Saldırıda 2 asker hayatını kaybetti, yaralanan 4 asker el-Kassasın Askeri Hastanesine kaldırıldı. Saldırıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken olayı üstlenen de olmadı. Bu arada önceki gün yapılan gösterilerde çıkan çatışmalarda yaralanan 28 yaşındaki Muhammed Mahmud'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Bir hastane yetkilisinden alınan bilgiye göre, yaralanan Mahmud'a Suveyş Sigorta Hastanesinde beyin ameliyatı yapıldı. Ailesi, Mahmud'un güvenlik güçleri tarafından ateş edilerek başından vurulduğunu iddia etmiş, İçişleri Bakanlığı ise suçlamaları reddetmişti. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...