Mihraç Ural, Hilal Esed'in öldürüldüğü iddia edildi

Mihraç Ural, Hilal Esed'in öldürüldüğü iddia edildi

DÜNYA Haberleri

Beşar Esed'in amca oğlu olan Hilal Esed ve Mihraç Ural'ın Keseb bölgesinde yaşanan çatışmalarda öldüğü iddia edildi.

Suriye'de Esed rejimin önemli komutanlarından Tuğgeneral Sami Abbas, Mihraç Ural ve Hilal Esed muhalifler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Lazkiye bölgesi sivil milis "Şebbiha" komutanı ve Beşşar Esed'in amca oğlu olan Hilal Esed Keseb bölgesinde yaşanan çatışmalarda öldüğü iddia edildi.. Ayrıca çatışmalarda Mihraç Ural'ın ve Sami Abbas'ın öldürüldüğü de kaydedildi.

Şiddetleri çatışmaların yaşandığı Kesep bölgesinde birçok Esed askerinin etkisiz hale getirilmesine ek olarak Hilal Esed'inde öldürülmesi Muhalif kanatta büyük sevinç meydana getirdi.

Bugün Türk Hava Kuvvetlerinde Esed uçaklarını taciz etmesi ve bir uçağının düşürülmesi Esed güçlerinin bölgedeki hava desteğinini de engelledi.

'Esad'ın kuzeni öldürüldü' iddiası

Rus Haber Ajansı Ria Novosti, Al Arabiya televizyon kanalına dayandırarak verdiği haberde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın kuzeni Hilal Al-Assad'ın Türkiye sınırı yakınında çıkan çatışmada öldürüldüğünü yazdı.

Haberde Hilal Al-Assad'ın Lazkiye'de bir askeri bölüğe komuta ettiği ve Suriye resmi haber ajansı SANA'nın verdiği bilgiye göre sınır kenti Kasab'da isyancılar ile hükümet güçleri arasında meydana gelen şiddetli çatışmada öldürüldüğü belirtildi.

130 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Suriye'de 15 Mart 2011 tarihinden bu yana hükümet güçleri ile muhalif güçler arasında süren çatışmalarda yaklaşık 130 bin kişi hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Esed'in Tuğgeneral'i öldürüldü

Suriye'de Esed rejimin önemli komutanlarından Tuğgeneral Sami Abbas muhalifler tarafından öldürüldü.

Suriye'nin en büyük kentlerinden olan Halep'te yer alan Layramoun bölgesinde, Muhalifler ile yaşanan çatışma sonucunda, Esed rejimin önemli komutanlarından biri olan Tuğgeneral Sami Abbas öldürüldü.

Sami Abbas, Beşar Esed'in kardeşi Mahir Esed'in sağ kolu olarak biliniyordu.

Esed'in Türk celladından İslam'a hakaret!

Hatay Reyhanlı ilçesinde yaşanan katliamının baş sorumlusu olarak bilinen terör örgütü Acilcilerin lideri Mihraç Ural'dan İslami değerlere alçakça hareket.

Mihraç Ural, Hilal Esed'in öldürüldüğü iddia edildi

Terör örgütü lideri Mihraç Ural'ın askerleri ile beraber çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlandı. Fotoğrafta, Mihraç Ural ve askerlerinin Kelime-i Tevhid bayrağını yere serip çiğnediği görülüyor.

Mihraç Ural, Banyas katliamında toplam 850 masum canı, 'etnik temizlik' adı altında vahşice katleden askerlerin komutanı olarak görev alıyordu.

Beşar Esed'in Türk celladı olarak bilinen Ural'ın, Türkiye'deki yaşayan Suriyeli mülteciler hakkında çeşitli provokasyonlarda rol aldığı ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: TİMETÜRK / İSLAHHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...