Mescid-i Haram’da 2 yıl aradan sonra iftar verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mescid-i Haram’da 2 yıl aradan sonra iftar verildi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Suudi Arabistan’ın Mekke şehrindeki Mescid-i Haram’da ve Medine şehrindeki Mescid-i Nebevi’de Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıl aranın ardından ilk iftar verildi.

Suudi Arabistan’da Covid-19 kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından, Mekke şehrindeki Mescid-i Haram’da ve Medine şehrindeki Mescid-i Nebevi’de 2 yıl aradan sonra ilk defa iftar verildi. Kabe’nin de içinde yer aldığı Mescid-i Haram’da binlerce Müslüman iftar sofralarında oruçlarını açmak için bir araya geldi.

Mescid-i Haram’da 2 yıl aradan sonra iftar verildiMescid-i Haram’da ve Medine şehrindeki Mescid-i Nebevi’de Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıl aranın ardından ilk iftar verildi.

 

Suudi Arabistan Kutsal Camiler Başkanlığı, Mescid-i Haram’da düzenlenen Ramazan ayının ilk iftarında 20 ton hurma dağıtıldığını açıkladı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...