Mescid-i Aksa'ya baskın: İsrail zulmü Ramazan’da da durmuyor

- Güncelleme:
Mescid-i Aksa'ya baskın: İsrail zulmü Ramazan’da da durmuyor

DÜNYA Haberleri

İsrail’in zulmü bitmiyor. Kutsal Ramazan ayında da saldırılarına devam eden İsrail, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi. İsrail polisi elektrikleri keserek, Filistinlileri dışarı çıkarmaya zorladı. İsrail polisi, 26 Mart'ta da Mescid-i Aksa'ya girmiş, Kıble Mescidi'nde namaz kılan ve itikafta olan Filistinlileri güç kullanarak dışarı çıkarmış ve itikaftakilerden 2 kişiyi gözaltına almıştı.

İsrail Ramazan ayında da saldırılarını sürdürüyor. İsrail polisleri, Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskında Filistinlileri dışarı çıkmaya zorladı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail polisi elektrikleri keserek Kıble Mescidi'nde itikafta olan Filistinlileri dışarı çıkmaya zorladı.

MESCİD-İ AKSA’YA BASKINLAR DEVAM EDİYOR

Filistinliler ise mescidin kapılarını kapatarak İsrail polisine engel olmaya çalıştı. İsrail güçleri ve fanatik Yahudi yerleşimciler, sık sık Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyerek Filistinlileri kışkırtmaya çalışıyor.

FİLİSTİNLİLERİ GÜÇ KULLANIYORLAR

İsrail polisi, 26 Mart'ta da Mescid-i Aksa'ya girmiş, Kıble Mescidi'nde namaz kılan ve itikafta olan Filistinlileri güç kullanarak dışarı çıkarmış ve itikaftakilerden 2 kişiyi gözaltına almıştı.

(AA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...