Meksika'da yolcu otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meksika'da yolcu otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 kişi hayatını kaybetti
DÜNYA Haberleri

Meksika’da korkunç bir kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kayıp olan otobüs şoförü aranıyor.

Meksika'nın Nayarit eyaletindeki bir karayolunda meydana gelen kazada, içerisinde 57 kişinin seyahat ettiği öğrenilen bir yolcu otobüsü kontrolü kaybederek uçuruma yuvarlandı.

15 kişinin hayatını kaybederken, çok sayıda yaralı var. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Açıklama yapan Guanajuato Eyaleti İçişleri Bakanı Libia Garcia, olayla ilgili derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, kazada hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına ve yaralılara gereken desteğin verileceğini söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Nayarit Eyaleti Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada ise kaza sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 24 kişinin yaralandığı bilgisi verilirken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve kayıp olan otobüs şoförünün arandığı belirtildi.

KAZA NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Kazanın nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak otobüste bulunan yolcular şoförün aşırı hızla gitmesinin kazaya neden olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...