Meksika’da korkunç saldırı! Bara molotof kokteyli fırlattı: 11 ölü, 4 yaralı

- Güncelleme:
Meksika’da korkunç saldırı! Bara molotof kokteyli fırlattı: 11 ölü, 4 yaralı

DÜNYA Haberleri

Meksika’da alkollü saldırgan bara saldırı düzenledi. Molotof kokteyli saldırıda 11 kişi yanarak hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı. Yaralılar ABD’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Meksika’nın kuzeyindeki Sonora eyaletinin ABD sınırında yer alan San Luis Rio Colorado kasabasında bir bara gece saatlerinde molotof kokteylli saldırı düzenledi. Saldırı sonucu barda yangın çıkarken içeride bulunanlar arasından 11 kişi yanarak öldü, 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları kasabadaki ve ABD’deki çeşitli hastanelere kaldırdı. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde ise barın giriş kapsının alevler içinde kaldığı ve çevrede bulunanların panikle kaçıştığı görüldü.

MOLOTOF KOKTEYLİ FIRLATTI

Sonora Eyaleti Başsavcılığının olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırıyı düzenleyen kişinin olaydan kısa süre önce içerideki bazı kadın müşterileri rahatsız ettikten sonra güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmaya çalışıldığı belirtildi. Zanlının yüksek alkollü genç bir adam olduğu ifade edilen açıklamada saldırganın yakalanması için güvenlik güçlerinin katılımıyla bir operasyon başlatıldığı aktarıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...