Meksika'da katliam! Nereye baksan ceset çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Meksika'da katliam! Nereye baksan ceset çıkıyor

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meksika'dan gelen cinayet haberi ülkeyi sarstı. Yetkililer çeşitli bölgelerde bulunan cesetlerin yanında insan bedeninden parçalarla dolu 5 torba bulunduğunu da bildirdi.

Meksika'nın kuzeyindeki sanayi merkezi Monterrey ve çevresinde, ülkenin en zengin mahallelerinden bazıları da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde ceset bulundu.

CESET PARÇALARIYLA DOLU 5 TORBA BULUNDU

Nuevo Leon eyalet yetkilileri, en az yedi cesedin yanı sıra ceset parçaları dolu beş torbanın da bulunduğunu bildirdi.

Yetkililer, bazı cesetlerin parçalar halinde bulunması nedeniyle ölü sayısına ilişkin kesin bir rakam veremeyeceklerini belirtti.

"KURBANLAR UYUŞTURUCU KARTELİ ÜYESİ OLABİLİR"

Eyaletin üst düzey güvenlik yetkilisi Gerardo Palacios, cesetlerin, Tamaulipas eyaletindeki uyuşturucu kartellerine mensup kişilere ait olabileceğini düşündüklerini söyledi.

MEKSİKA'DA SIK SIK ÇETE SALDIRISI MEYDANA GELİYOR

Meksika'nın Jalisco eyaletinde silahlı kişilerin bara düzenlediği saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmişti. Jalisco Eyalet Savcılığından yapılan açıklamada, Teocaltiche kasabasında, kimliği belirsiz kişilerin bir bara silahlı saldırıda bulunduğu belirtmişti.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda 6 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirilen açıklamada, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Saldırının çeteler arasındaki hesaplaşmadan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Jalisco eyaletinde faaliyet gösteren "Jalisco Yeni Nesil" uyuşturucu karteli, ülkenin en güçlü organize suç örgütleri arasında bulunuyor.

Meksika'nın Veracruz eyaletinde bir evde, silahlı saldırı sonucu öldürülen 5 kişinin cesedi bulunmuştu. Meksika basınında çıkan habere göre, Emiliano Zapata kasabasındaki evde silahla öldürülmüş 5 kişinin cesedi tespit edildi.

5 ERKEK CESEDİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, cesetlerin 5 erkeğe ait olduğunu duyurmuş ve bu kişilerin cesetleri, kimliklerinin belirlenmesi için Adli Tıp Merkezine kaldırılmıştı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...