Medvedev'den Ukrayna'ya 'Kiev' göndermesi: Çok yakında Rusya meydanı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Medvedev'den Ukrayna'ya 'Kiev' göndermesi: Çok yakında Rusya meydanı!

DÜNYA Haberleri

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya Günü nedeniyle yaptığı paylaşımda, Ukrayna’nın başkenti Kiev'deki Bağımsızlık Meydanı'nda Rusya bayrağı montajlanmış bir görsel kullanarak, "Bağımsızlık Meydanı çok yakında Rusya meydanı" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'da sürdürdüğü işgal girişimi bir yılı aşkın süredir devam ederken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan YardımcısıDmitriy Medvedev'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"Rusya Günü" kutlamaları nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna’nın başkenti Kiev'deki Bağımsızlık Meydanı'nın yakında "Rusya meydanı" olacağını ima etti.

Medvedev'den Ukrayna'ya 'Kiev' göndermesi: Çok yakında Rusya meydanı!

Medvedev, Bağımsızlık Meydanı'nın Rusya bayrağı montaj edilmiş bir görselini kullanarak, "Bağımsızlık Meydanı çok yakında Rusya meydanı" ifadelerini kullandı.

'KİEV'İN İŞGALİ YAKIN...'

Sosyal medya kullanıcıları Medvedev’in paylaşımını, Rusya’nın devam eden işgali ile ilgili bir sinyal olduğunu öne sürerek, Rusya’nın yakında Kiev’i işgal edebileceği yorumlarında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...