Maymunların sıfır araba merakı

Maymunların sıfır araba merakı

DÜNYA Haberleri

Test için İngiltere'de Merseyside'daki safari parkına terk edilen otomobile maymunlar bayıldı. Maymunlar, otomobili mezbeleliğe dönüştürdü.

Otomotiv firması Hyundai, yeni çıkan i30 model arabasını test için İngiltere'de Merseyside'daki safari parkına terk etti. Maymunlar arabaya büyük ilgi gösterirken kısa sürede otomobil mezbeleliğe dönüştü. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Firma, dayanıklılığını test etmek için arabayı safari parkına bıraktı. Bir anda maymunlar arabanın başına üşüşürken kimi silecekleriyle, kimi anteniyle oynadı. Kapılarını açmayı başararak otomobilin içine de giren maymunlar arabanın tüm düğmelerine bastılar. Bazı maymunların da direksiyon başına geçtiği görüldü. nbsp;
Firma, hor kullanmaya karşı arabanın dayanıklılığını test etmek isterken, yepyeni otomobil kısa bir süre içinde hayvan pislikleri ve çerçöple kaplandı. Hyundai yöneticilerinden Felicity Wood, her şeye rağmen testin başarılı geçtiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...