Marslılar isyanda: Yankee go home!

Marslılar isyanda: Yankee go home!

DÜNYA Haberleri

NASA, şimdiye kadar geliştirilmiş en ileri uzay aracı Curiosity robotunu Mars'a indirirken bu tarihi başarı, internette çeşitli şakalara yol açtı.

Robotun gönderdiği ilk fotoğraflar üzerinde Photoshop'la oynamalar yapıp şakalar yapıldı. En çok ilgi çeken şaka ise, uzaylıların toplanarak "Mars, Marslılarındır. Amerikalılar defolun" şeklinde pankart açarken resmedildiği görüntü oldu. nbsp;


ŞAKAYA KONU OLAN HABER İÇİN TIKLAYIN


Bir şakada, Curiosity'nin gönderdiği resim üzerinde oynamalar yapılarak Mars'ın 2.000 sene önce Vikingler tarafından keşfedildiği intibası verilmek istendi. Photoshop'lu diğer resimlerde de Curiosity'ye tasvirî uzay yaratıkları poz verdirildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Dünya rekortmeni Jamaikalı atlet Usain Bolt'un da Londra'daki Olimpiyatlar'da yarışırken hızını alamayıp Mars'a kadar koşarken gösterilmesi de şakalar arasında. nbsp;İnternet şakaları görüntü paylaşım sitesi Imgur'da yayımlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...