Macron Fransız basınında alay konusu oldu: Rus usulü diyalog

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Macron Fransız basınında alay konusu oldu: Rus usulü diyalog

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Putin ve Macron arasında gerçekleşen kritik görüşmedeki görüntü Fransız basınında alay konusu oldu. Görüşmenin gerçekleştiği uzun masa “Rus usulü diyalog” manşetiyle yer aldı

Rusya Devlet Başkanı Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron arasındaki görüşmenin yankıları sürüyor. Görüşmenin yapıldığı uzun masa, Putin’in Macron’u eli cebinde karşılaması ve toplantı sonrası beklemeden ayrılması gündem oldu. Fransız gazetesi Liberation Putin’in uzun masa görüşmesini “Rus usulü diyalog” manşetiyle birinci sayfasına taşıdı.



Macron Fransız basınında alay konusu oldu: Rus usulü diyalog
Fransız gazetesi Liberation Putin’in uzun masa görüşmesini “Rus usulü diyalog” manşetiyle birinci sayfasına taşıdı.

Kremlin’den Putin’in eli cebinde özgüvenli tavrı dikkat çekti. Masanın uzunluk mesafesi de görüşmede dikkat çeken diğer detaydı. Rusya liderinin toplantı sonrası Macron’u beklemeden salondan ayrılması da dikkatlerden kaçmadı.

DETAYLAR DÜNYA BASININDA DA GÜNDEM OLDU

Yaklaşık 5 saat süren görüşmenin ardından dünya basınında da görüşme detayları alay konusu oldu. New York Times gazetesi masadaki mesafe ile dalga geçerek “Senin tarafında hava nasıl?” diyerek ti’ye aldı.

İngiliz Daily Mail gazetesi de görüşmedeki görüntüyü ‘hala aralarında kilometreler var’ başlığı ile yayınladı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...