Macaristan'da tren facisası: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: Reuters
Macaristan'da tren facisası: Ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / Reuters

Macaristan'ın güneyinde bir kamyonet, çarptığı treni raydan çıkarınca kaza meydana geldi. Kazada 7 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Macaristan'da feci bir tren kazası meydana geldi. Macaristan'da sabah saatlerinde bir kamyona çarpan tren raylardan çıkarak yan devrildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Konuya ilişkin polis ekipleri kazanın Macaristan-Sırbistan sınırına yakın Mindszent'te meydana geldiğini duyurdu.

Bir polis sözcüsü Reuters'e yaptığı açıklamada "Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor, bu nedenle ölü sayısını belirleyemiyoruz" ifadelerini kullandı.

YEREL KAYNAKLAR: KAZADA 7 KİŞİ ÖLDÜ

Yerel haber sitesi delmagyar.hu, kazada yedi kişinin öldüğünü, tren vagonu ve olay yerinde bir helikopter ambulans ve birkaç ambulans arabasının bulunduğunu belirtti.

Devlet demiryolu şirketi, Kiskunfelegyhaza'dan Hodmezovasarhely'ye giden bir trenin bir kamyonla çarptığını ve 22 yolcunun bulunduğu bir vagonun raydan çıktığını duyurmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Reuters
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...