Lunaparktaki eğlence faciaya döndü! Uçan sandalye yere çakıldı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Meksika’da bir fuar için kurulan lunaparka gidenler gideceğine pişman oldu. Dehşet dolu anlarda uçan sandalye adlı eğlence aracının mekanik olarak arızalanınca bir anda yere çakıldı. Çığlıkların yükseldiği o kazada 25 kişi yaralandı.

Lunaparka eğlenmek için gidenlerin hayatlarının şokunu yaşadığı gibi dehşeti de yaşadılar. Lunapark faciaları aslında sıklıkla meydana geliyor ve bu kazalarda ya çok sayıda kişi ya da çok sayıda yaralı oluyor. İşte bu kazalara bir yenisi daha eklendi.  Meksika’nın Guerrero eyaletinde yer alan Teloloapan şehrinde fuar için bir lunapark kuruldu. Bu lunaparkta ise korkunç bir kaza meydana geldi.

Kazada uçan sandalye olarak bilinen eğlence aracının mekanik arıza sonucu bir anda yere çakıldı. Dehşet dolu anların yaşanadığın kazada 25 kişi yaralandı. Kazanın ardından çevredekiler eğlence aracında bulunanların yardımına koşarken, yaralılardan çoğunun sağlık durumunun ağır olduğu ifade edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Guerrero Sivil Savunma Bakanı Roberto Arroyo Matus yaptığı açıklamada, yaşanan arızanın nedeninin belirlenmesi ve sorumluların tespit edilmesi için soruşturma başlatıldığını ifade etti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...