Lunaparkta korkunç kaza: Tren 90 kilometre hızla raydan çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Lunaparkta korkunç kaza: Tren 90 kilometre hızla raydan çıktı!

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Stockholm’de bir lunaparkta raydan çıkan hız treni sonucu 1 kişi hayatını kaybetti çok sayıda kişi yaralandı. Trenin kaza sırasında saatte 90 kilometre olduğu öğrenildi. Polis olay sonrası yaptığı açıklamada, yerel saatle 13.00’te meydana gelen kazada yaralıların durumunu belirtmek için henüz erken olduğunu söyledi. Öte yandan 140 yıllık parkın kapatıldığı bildirildi.

Muhabir: Murat Makas

İsveç’in başkenti Stockholm’de bir lunaparkta hız treni raydan çıktı. Hız treninin 30 metre yükseklikte yaklaşık 90 kilometre hızla gittiği sırada raydan çıkması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yetkililer, kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken, yaralıların da olduğu belirtildi. Polis sözcüsü Helena Boström Thomas olay sonrası yaptığı açıklamada, yerel saatle 13.00’te meydana gelen kazada çok sayaralıların durumunu belirtmek için henüz erken olduğunu söyledi.

140 YILLIK PARK KAPATILDI

Görgü tanığı Jenny Lagerstedt, kaza anında metalik bir ses duyduğunu ve ray yapısının sallandığını fark ettiğini belirterek, "Eşim, içinde insanlarla birlikte trenin yere düştüğünü gördü" ifadelerini kullandı.

Lunaparktan yapılan açıklamada, 140 yıllık parkın bir sonraki duyuruya kadar kapatıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...