Londra’dan kaçış! Kısıtlama seviyesinin yükseltilmesiyle insanlar toplu halde şehri terk etti

Düzenleyen:
Londra’dan kaçış! Kısıtlama seviyesinin yükseltilmesiyle insanlar toplu halde şehri terk etti

DÜNYA Haberleri

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın başkent Londra’da koronavirüs sebebiyle başlatılan kısıtlamaların gece yarısından itibaren üçüncü seviyeden dördüncü seviyeye çıkarılacağını açıklamasıyla insanlar akın akın şehri terk etmeye başladı.

İnsanlar açıklamanın hemen ardından Liverpool gibi kısıtlamaların daha gevşek olduğu bölgelere gitmek için yollara döküldü. Trenlerde yer bulunamaması üzerine çoğu kişi arabalarına, taksilere atladı, araç kiralayarak şehirden uzaklaşmaya çalıştı. Kitlesel çıkış sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Dördüncü kademenin uygulanacağı güneydoğu ve doğu bölgelerle Londra’da gerekli olmayan tüm perakende mağazalar, spor salonları ve kuaförler kapatıldı. Johnson, bu bölgelerdeki insanların eğer mümkünse evden çalışmaları gerektiğini ve sınırlı istisnalar dışında evde kalmaları gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...