Londra havaalanında uzun kuyruklar

Düzenleyen: / Kaynak: Dış Haberler
Londra havaalanında uzun kuyruklar

DÜNYA Haberleri  / Dış Haberler

Koronavirüs sebebiyle birçok ülke uluslararası seyahatlere kısıtlama getirdi. İngiltere’nin başkenti Londra’da da kısıtlamalar nedeniyle müşteri bulamayan taksiciler havaalanları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Dünya koronavirüs salgınında bir yıldan uzun bir süreyi geride bıraktı. Pek çok ülke salgında bulaşı kontrol altına almaya çalışırken kısıtlamalar nedeniyle de ekonomik sorunlar yaşıyor.

İngiltere'de de kısıtlamlar nedeniyle müşteri bulamayan taksiciler, siftah yapmak için havaalanı önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Geceyi parklarda geçiren taksicilerin bir kısmı arabasında uyumayı tercih ederken üşümemek için camlarını da çeşitli malzemelerle kapattı.

Geçtiğimiz günlerde ise aracında ölen 50 yaşlarındaki bir taksi  şoförü 3 gün sonra bulunmuştu.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir taksici ise “Sabah siftah yapmak isteyen şoförler geceyi otoparkta geçiriyor. Salgın herkesi etkiledi. Daha az uçuş oluyor, biz de para kazanmak için daha uzun süreler bekliyoruz” dedi. 

Londra havaalanında uzun kuyruklar

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...