Kritik görüşmeden detaylar! Lavrov'dan sıcak karşılama

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kritik görüşmeden detaylar! Lavrov'dan sıcak karşılama

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşmesine ilişkin detaylar gündemdeki yerini koruyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu karşılarken sıcaklık gösterdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Rus mevkidaşı Sergey Lavrov bugün Moskova’da bir araya geldi. İki bakan arasında görüşmeler başladı.Ukrayna’nın Rusya’ya karşı başlattığı savaş 21. Güne girdi. Taraflar arasında barış müzakereleri devam ediyor.

Bugün gerçekleşen görüşmede Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’un, Bakan Çavuşoğlu’nu sıcak bir şekilde karşıladı.

Lavrov, Çavuşoğlu ile önce tokalaştı, daha sonra sarıldı. O anlar kameralara yansırken akıllara Lavrov'un Katarlı mevkidaşına yaptığı soğuk karşılama geldi.

Kritik görüşmeden detaylar! Lavrov'dan sıcak karşılama

Önceki gün Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdulrahman Al Sani ile görüşen Lavrov’un mevkidaşını karşılarken eli cebinde olması, Bakan Çavuşoğlu’nu karşılarken ise son derece sıcak olması dikkatleri çekti.



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...