Koşarken düşen Almanya Başbakanı Scholz, yaralı olduğu fotoğrafı paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: BBC
- Güncelleme:
Koşarken düşen Almanya Başbakanı Scholz, yaralı olduğu fotoğrafı paylaştı

DÜNYA Haberleri  / BBC

Koşu yaparken kaza geçiren Alman Şansölye Olaf Scholz, son durumunu gösteren görüntüyü takipçileriyle paylaştı. Scholz, "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Şansölye Scholz, koşu yaptığı sırada düştü ve yüzünden yaralandı. Alman hükümetinden yapılan açıklamaya göre, Scholz'un yüzünde darbeye bağlı ezilme meydana geldi.

Düşen Scholz, yüzünün yaralı olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta, sağ gözünün üzerinde göz kapama bandının ve yüzünde yara izlerinin olduğu görülüyor.

"YORUMLARINIZ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Başbakan Scholz, "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler." dedi. Paylaşımının devamında Scholz, "Olduğundan daha kötü görünüyor." ifadelerini kullandı.

SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ 

Hükümet Sözcüsü Steffen Hebestreit ise Berlin'de yaptığı açıklamada, Scholz'un sağlığının gayet iyi olduğunu ve normal programına devam edeceğini kaydetti. Scholz, cumartesi koşu yaparken düşerek yaralanmış, yüzünde darbeye bağlı ezilme olduğu açıklanmıştı.

PROGRAMLARINA DEVAM EDECEK

Başbakanlık'taki makamına gelen Scholz, yarın Münih Uluslararası Otomobil Fuarı’na (IAA) katılacak. Scholz, Hindistan’da 8 Eylül’deki G20 Liderler Zirvesi'ne gitmeden önce 6 Eylül'de bütçe görüşmeleri kapsamında Federal Meclis'te konuşma yapacak. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: BBC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...