Korkudan titreyen haliyle akıllara kazınan Muhammed'den iyi haber var

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İsrail 17 gündür Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. Gazze'de bombardımanlarda şoka giren ve titreyen görüntüsüyle hafızalara kazınan küçük Muhammed'den haber geldi.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında enkaz altından çıkarılan ve hastanede korkudan titreyerek doktorların sorularına cevap vermeye çalışan Muhammed Abu Louli, günlerce konuşulmuştu.  Şokta olan küçük Muhammed'in doktorun kendisine sarılmasıyla gözyaşlarına boğulması yürekleri yakmıştı.

AİLESİYLE BİRLİKTE KAMPTA KALIYOR

İsrail'in saldırılarında binlerce insan da yaralanırken enkazdan çıkarılıp hastaneye getirilen minik bir çocuğun korku dolu gözleri gündem olmuştu. Gazze'de bulunan bir gazeteci Muhammed'le ilgili iyi haberi verdi. Muhammed ailesiyle birlikte sığındığı kampta yaşamaya çalışıyor.

Gazeteci Abdallah Alattar, onu ailesiyle birlikte bir mülteci kampında buldu ve oyuncak hediye etti. Gazeteci Muhammed'in son halini sosyal medyadan paylaştı.

7 Ekim (2023)'den bu yana aralıksız şekilde Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 5 bine yakın insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Şoka giren ve daha sonra gözyaşlarına boğulan minik Muhammed'in gülümsediğini gören vatandaşlar paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Korkudan titreyen haliyle akıllara kazınan Muhammed'den iyi haber var

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...