Kongre baskınında ölenlerin kimlikleri ve nasıl öldükleri açıklandı

Düzenleyen:
Kongre baskınında ölenlerin kimlikleri ve nasıl öldükleri açıklandı

DÜNYA Haberleri

ABD’de Kongre binasına yapılan saldırıda ölen biri polis 5 kişinin kimlikleri ve nasıl öldükleri belli oldu. 40 yaşlarındaki polis memuru Brian Sicknick’in, yüzlerce kişinin Kongre binasını basması sırasında felç geçirerek öldüğü açıklandı.

ABD’de Kongre binasına yapılan saldırıda ölen biri polis 5 kişinin kimlikleri ve nasıl öldükleri belli oldu. 40 yaşlarındaki polis memuru Brian Sicknick’in, yüzlerce kişinin Kongre binasını basması sırasında felç geçirerek öldüğü açıklandı. Bir yetkili ise Sicknick’in yangın söndürücü ile darbedilerek öldüğünü ifade etti. ABD Hava Kuvvetleri'nde 14 yıllık üst düzey güvenlik görevlisi Ashli Babbit (35), kameralara da yansıyan olayda, Kongre binasına girmeye çalışırken polis kurşunuyla can vermişti. Benjamin Phillips (50) felç, Kevin Greeson (55) kalp krizi geçirerek ölürken Roseanne Boyland’ın (34) ailesi, Boyland’ın ayaklar altında kalarak öldüğünü iddia ediyor. Öte yandan, Kongre binasını korumaktan sorumlu  polis yetkilisi Steve Sund, eleştiriler üzerine görevinden istifa etti. Temsilciler Meclisi’ni korumakla görevli Çavuş Paul Irving de istifa edenler arasında. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...